Досить пустих законiв

Олександр Мачула
Вкраїну б‘є янтарна лихоманка,
копають, миють навіть по ночах.
Не помагає вже й спецназ на танках,
природу нищать так, що просто жах…

Усе частіше чуєм звідусюди –
закону відповідного нема…
Ви з глузду з‘їхали?! Опам‘ятайтесь люди!
У нас вже тих законів – ціла тьма!..

Народ їх просто не встига читати,
врегулювали все, від ложки до виделки,
ще залишилось лише сім прийняти –
по кожному із кольорів веселки!

Ми прагнемо заговорить любу проблему
і тонем у словесному поносі.
Отак й до необхідності дійдемо
інструкції по колупанню в носі...

А щоб так звану кризу подолати,
не треба довго терти в ступі зілля.
Достатньо посадить усіх за грати,
хто покриває те бурштинове свавілля!

03.04.2016