***

Олександр Жук
Бог руками трима живота.
Бог сміється ,хохоче з людини...
Поки в душі живе дрімота,
Не буде наверх високой драбини!

Бог написав нам чарівне послання.
Ми бачимо! пірнаєм в його глибини,
Чому ж шукання святі, довгоплинні
Нас змушують брати у руки жердини?

Хто відповість на складне це питання?
Бог? Ні. Бог лиш сміється з людини.
Бог руками трима живота.
Ми самі узріти повинні трагізми сліпого крота.