Про посаду

Николай Танчук
Якщо посада в небезпеці -
Спасайтесь краще у аптеці:
На лікарнянім посидіть,
Часи критичні переждіть.
Важливо - спокій над усе:
Дивись - загрозу пронесе.
Чиновники це добре знають
І користатися цим вміють:
Як щось загрожує посаді -
Вони, раптово, всі хворіють.
Так, цей суспільний елемент,
Використовує момент.