Щось я втрачаю...

Тамара Горбаченко
Щось я втрачаю... і назавжди.
Не знаю що.
Лише думок політ.
Ридає душа, голосить на весь світ.
Хочу від себе вдалечінь утекти.

Плакала б гірко та висохли сльози,
В душі нестерпний біль пекучий
Самотня...
В серці шум дрімучий,
Над головою бурі й грози.