Так необх1дн1

Тамара Горбаченко
Коли весна буяє розмаїттям квіту,
Духмяна хвиля яблунева і бузкова
Хвилює серце і тривожить знову.
Чого я все чекаю ласкавого привіту?

Травневий вечір. П`янкий чарівний трунок.
Спів соло`вя. Тебе немає поряд.
Сміються зорі, мій туманіє погляд...
Так необхідні: ти і твій цілунок.

І ласка рук - міцних, ніжний, гарячих.
І слів кохання: скупих але банальних.
Прийди, прилинь - єдиний мій, коханий
Дарунки серця принеси ,ще тих - юначих.