Украина... боль моя... жизнь моя

Хайм Хазаринн
Батьківщина - ти чудова!
Тай порядку в ній немає.
Як у чорній мряве знову
Між ворон кричущої зграї
У сні жахливому угарі
Над Ураїной пролітаю ...
Люблю тебе рідна - знаю!

***
Рідна країна, моя Україна,
Коні стриножені, пута - кайдани
Не пробігтися по полю. І рани
Від батога, що зробили погані.
Були ми коні, а стали - конина
Бідна ти мамо моя Україна!

***
У КРАя ИНАя ютится Краина.
Не жити без тебе, мати моя Україно!