як звичайно

Основатель
кажеш, що кохаєш до безтями,
що завжди зі мною будеш поруч.
ти стару мене вбиваєш почуттями,
а нову вже створюєш власноруч.

я тобі за це безмежно вдячна.
звісно, це так по-дурному виглядає!
мов до цього все мені бувало лячно,
а тепер я та, що з радості ридає.

(ніби потім буде пізно, недоречно)
я тобі цілком довірюся, негайно.
з усією щирістю, сердечно,
так, як ти до мене. як звичайно.