Левиця

Александр Корнелюк
Комусь в житті потрібно олів'є,
Для когось сала шмат і паляниця…
Спасибі Богу, ти у мене є,
Не левеня, а  грізная левиця.
Умієш відсіч дати ворогам
І постояти за себе ти в силах.
Усе життя шукав таку ля фам:
Незламну, чесну, вірну, ніжну, милу.
Таку, щоб говорила: ти не сам...
Й підтримала мене в тяжку годину.
Була найкраща, найдобріша з мам
І знав я, що моя це половина.
Коли ти поруч, не страшні мені
Ті мідні труби, що не звуть до Раю...
Холодні води, пекельні вогні-
Життєві труднощі усі здолаю.
Тебе люблю я щиро над усе,
Не дивлячись на жодні перепони.
Молюся Богу хай він принесе
В стражденна душу щастя передзвони.
Комусь в житті потрібно олів'є,
Для когось сала шмат і паляниця…
Спасибі Богу, ти у мене є,
Не левеня, а  грізная левиця.