Оля Бондаренко

Ольга Новосветловка
Усміхнено – безмежні небеса,
Шепочеться із квітами трава,
Легенький вітер віти обійма,
Весна сестрицю – літо зустріча.

Черешнями достиглими вітає,
Суницями з городу зустрічає,
Буяння пишно - килим застеляє,
Духмяно –зелен лист перегортає.

Троянди диво – ніжними квітками
До сонця, неба посміхаються,
Природа – чарівниця  з нами
Красою ділиться, вітається.

Світ неповторний і відкритий:
Кінець весни – початок літа.
Тепло, сіяння сонця, небеса, -
Для, Вас, цей світ і ця краса!

Вас, з Днем народження вітаєм
І благодатних щедрих літ бажаєм.
Здоров'я, щоб міцним було,
Всього в достатку, щоб було,

Радів, щоб з, Вами, цілий світ
Ще триста зим і триста літ!
Живіть у мирі , злагоді і щасті,
Здоров'я, Вам, міцного, благодаті!

Хай щедро і в усьому святі допомагають,
Отець Небесний  літа благословляє,
Щоб Ангел, Ваш, небесний завжди за, Вас, радів!
Щоб кожен день і кожен рік, Вас, до спасіння вів!
 2012рік