Велик День - Великдень!

Ольга Новосветловка
«Велик» « День» -  Великдень! -
Сина Божого Воскресіння!
Великий свята День –
Людей у вічності спасіння!

Ми всі від народження крилаті,
Та сіра буденність, гріхи
Душі заважають і думці літати,
Ісус поверта нас на любові шляхи…

В Великдень небеса відкриті
І сонце грає в небесній висоті,
Осанна Господу во Вишніх
І Сина Воскресінню на землі!

Великдень, Воскресіння чудо!
Надія в вічності життя, й шляхи
В любові, з Богом в серці, людям
Із віри крилами в душі, до Нього йти!
                2011г