В чому секрет вузькоji спiдницi?

Олександр Мачула
Чому так часто молоді дівиці
одягнені в зовсім вузькі спідниці?
Щоб звабити когось вертлявим тазом
чи легше втримати ноги обидві разом?!..

06.04.2016