Мати одиначка!

Мироненко Анатолий Анатольевич
А я живу на небі, наче птах,
Який ще не навчився приземлятись,
В моїх, на щастя скоєних віршах,
Тяжіння неба важко подолати.

Душа, як мати дивного лоша,
Як мати чудернацького конячки,
У синім небі гойдає вірша –
Як мати одиначка!