Недолюблене, недоцiловане

Катерина Жебровська
Недолюблене, недоціловане,
Недослухане кимось Єство,
То розгублене, то роздратоване –
Невдоволення крає чоло…

Загорнулося, запеленалося
У образи сімох поколінь,
Поміж пристрастей болю набралося,
Занехаявши пору цвітінь…

Невідчуте і неусвідомлене,
Не зігріте глибинним теплом,
То недоспане, то перевтомлене,
Не шукає у серці Любов…

Недолюблене, недоціловане,
І собі не потрібне Єство,
Світ мрійливо будує із споминів,
Обминувши Любов-Джерело…

05.04.2016