Зм1й

Татьяна Енн
Чому людям завжди бракує грошей? Чому вони просто не можуть шукати щасття в простих речах?
Інколи так проходиш, та й дивишся на них і думаєш: "чи я схожий на них?"
Але, напевно, що ні, бо ти і так ніщий, як зіпсований змій.