Спiва осiнь золота

Ангелина Грицай
Співає осінь золота
Співає своїми холодними вітрами
Співає пісеньку свою
Співає тихо, непомітно


Але мовчи. не шевелись
Інакше зникне пісня ця
Із твого серця
Із думок твоїх



Співає осінь золота
Співає про свою журбу
Співає й плаче
Але чому? Чому ти плачеш?


Співає осінь чарівна
Співає тихо, непомітно
Співає пісню про журбу і сльози


А ти мовчи
Мовчи і слухай
І зрозумієш ти все вмить
Співає осінь і ти співай