Хтось iде, кудись бреде

Ангелина Грицай
Хтось, кудись іде,
А я стою.
Вони ідуть, пливуть.
А я стою.


Навіщо йти?
Куди іти?
Що буде там?
В далекім краю


Кудись іде, немов бреде,
А я стою.
Я не одна,
Таких багато.


Хтось, кудись іде,
А ми як статуї.
Вони ідуть, пливуть.
А ми на місті.


Це буде довго,
Я знаю точно.
Я не одна,
Таких багато.