Ташкын сыман кунел

Рябина Хат
Белергэ телэсэн кунелдэ ни барын
Бак син кузлэремэ, бэлки курерсен
Ташкын сыман таша минем кунел
Анласан жанымны бэлки белерсен.

Язгы сулардай ургыла ул кая
Урын тапмыйча  таша ярыннан
Югалтулар куп тормыш елгасында
Э мэхэббэт кыйммэт барыннан.

Ник ашкына йорэк, эзли урын
Тота алмый ташкын суларны
Язмыш торле, ялгышыда бик куп
Тапсак иде без, дорес юлларны.