Благовещение

Валерий Ларгин
Легкокрылый  Архангел спускается
Богородице Дево, радуйся!
Бог отметил Тебя любовью
Благодатная, Господь с Тобою!
На земле Твоя участь нетленна
Будь в женах Ты, благословенна!
Всех чистейших, чистейшая Дева
Благословен Плод Твоего чрева!
Мир людей Твоим светом украшен!
Яко Спаса родила еси душ наших!