Пшеницi сльоза

Георгий Грищенко
Реклама щоденно лунає
Горілкою плаче пшениця,
А фірма ці сльози збирає,
Купуй її друже п’яниця.

Та сліз у пшениці немає,
Всім фірма горілчана бреше,
Бо так про прибуток свій дбає,
А нам на простець брехню чеше.

Не слухай мій друже благаю
Горілчану фірму ніколи,
Пшениця це хліб наш я знаю
З тих літ як ходив ще до школи.

Горілка не перша потреба
Для нашого тут проживання,
Вирішує кожен для себе
Чи пити він має бажання.
06.04.16.