Я сьогоднi

Мокренко Хром Олег
Я сьогодні нічого не знаю
Та й знати напевно не хочу
Я сьогодні для тебе кохаю
Я сьогодні щось справжнє пророчу...

Безнадійно я хворий красою
Все так само,
                як колись, в перший раз
Я з зірками лечу за тобою
І закохуюсь більше без фраз

Я сьогодні нічого не знаю
Бо я п'яний від ходу весни
Ти співаєш, а я засинаю
І в душі зацвіли бур’яни

Я б життя присвятив би для звуків
Що гітара і струни твої
Так красиво у серденька стукіт
Б'ють очами і вбили мої...

Тримаю так крепко, й не знаю
Чи насправді...чи я ще живу
Десь у луках квітки помирають
Вірять в хмару, у ту дощову

Чуєш, я люблю, і я кохаю
Й ти уже не зміниш аж ніщо
Все, що я придумав.... я все знаю!
Бачиш, навіть дощ для нас пішов

Я сьогодні нічого не знаю
Бо ти вже абсолютно в мені
Я сьогодні для тебе заграю
Коли станемось наодині

Чи не дурний? Чи не зовсім як треба...
Все на світі в мить на мене озирнулось
Та хай заздрять...коли дивлячись на мене
Зрозуміють, нащо серце ворухнулось...

Бо сьогодні нічого не знаю
Тільки чую і слухаю світ
Бо кохаю...
           Бо хочу до раю...
Скоро з вишень настелиться цвіт...