Радiончику на укр. яз

Любонька
Благовіщення - сьогодні й десять місяців тобі,
Ангелочок мій господній, найдорожчий за скарби'.

Ти такий непосидючий, пізнавати прагнеш світ...
Взяла б я тебе на ручки.., ти - моєї долі цвіт.

Наче чорний кіт, розлука перебігла проміж нас,
Не дає торкнутись внука, але скоро при'йде час,

Ми побачимося, звісно, зовсім трішки зачекай,
Я в обіймах тебе сти'сну.., в серці щастя - через край...

Будем вчитись розмовляти та гуляти по дворі,
Ра'зом гратися й стрибати...доки світять ліхтарі.

А коли настане нічка, ти до мене притулись
І мого кохання свічка обігріє, як колись.

Відобра'ження дзеркальне, мій відбиток, мій близнюк,
Наче я'єчко пасхальне, мій гарнесенький малюк.

07.04.16р.