Дiалог про самогон

Василий Дубина
      Гумореска
Раз сержант зустрів хлоп'ятко,
Й запитав, бо він закон:
- Скажи, хлопче, мама й татко
Вдома варять самогон?
Хлопець каже: - Ви прикиньте,
Це ж потрібно буть дурним,
Що, їм нічого робити?
П'ють вони його сирим!

        =7.04.2016р. 15:17.