Дiалог у барi

Олександр Мачула
- Ти не відмовишся зі мною переспати?
- Раніш цього зі мною не траплялося,
занадто вже сувора в мене мати.
- Ти що, раніш ніколи не кохалася?
- В житті ніколи я… не відмовлялася.

07.04.2016