Смердючий голландець

Сергей Заграбайло
Є така країна Нідерланди.
Там футбол, тюльпани і гашиш.
Від сьогодні, дорогий голландець,
Ти для нас не пахнеш, а смердиш.
Ти звичайно вільний і пихатий,
З гульдена кокарда на чолі.
Всюди можеш їздити, літати,
Правда збити можуть москалі.
Що для тебе Україна-ненька?
Так, зібрання дурнів і нероб,
Де прем’єром попршайка Сєнька,
Президентом олігарх і жлоб.
Та тому ти голосуєш «проти»
І тому не голосуєш «за»,
Що байдужа вашій всій спільноті,
Українська змучена сльоза.
Ти простих людей не хочеш чути,
За забитим «жрачкою» столом,
От тому, голландець нелетучий,
Сам смердиш ти жлобством і лайном.