Серце рад сно сп ва

Артём Бугаенко
Серце радісно співає -
Це весна дрімає,
Ключ надії в серці маю
І тебе не забуваю,
Крізь проміння радість лине
І мене не спине,
Вона зі мною буде
Без моєї мрії,
І далеко сяйво в небі
Тихо-тихо кличе,
А моє кохання
Лиш тобою дише.