Ос нь

Алекс Дампир
Ось і настала золота осінь,
Минули гарячії, літнії дні,
Вже відлітають від мого порогу,
У вирій ключем, мої журавлі.
Осінь настала, дні менші стали,
Пропахло повітря дощем,
Осінню грози і зливи почались,
Осінню листя опало з дерев!
Осінню ми з тобой повстрічались,
Осінню ми розстались тепер,
Більше я осінь любити не буду,
Бо у неївсе мертве, ніщо не живе!
Осінь тебе у мене забарала,
Ненавиджу я, осінь тебе.
Я краще весну буду любити,
Весной все оживаю,
Весной все цвіте.
Весною я знов любов повстрічаю,
А осінь нехочі я більше тебе!