Запамятайте нас...

Владимир Теплоухов
Запам"ятайте нас, бракує сили,
Прийти і про війну розповісти.
Не забувайте ці святі могили,
Зумійте нашу пам"ять зберегти.

Запам"ятайте тих, кто вже не в змозі,
Вклонитися могилам і братам.
Бо смерть скосила іх на півдорозі,
І прикро що не бачиться вже нам.

Запам"ятайте те, за що ми воювали,
І кров"ю освятили ці поля.
Життя своє, за це все віддавали,
Щоб квітла Українська ця земля.

Пом"янем іх, хвилиною мовчання,
Вони тут вічний спокій обрели.
Нехай завжди  панує світ кохання,
Низькій уклін вам браття до землі!