Ахират

Абдула Алиев Ибрагимович
Ахират хъумартува
Дунъялзе кеп ахъилра,
Бейгира губ аголе
Ванагьуре дирулра.

Цалисра диг хIайгахъу
Ахиратла гьан бушес,
БебкIа бакIале ахъу
ГIязабизе бурарбес.

Мурталра пикри бурар
БекIизе,хIабегъубил
Ца адамра левара
БебкIа гьан буршуй цIакьил.

Аллагь хIу кеверхани
Гьар кудил муъмийзакан,
РяхIмулзака малугъа
Нушам лебкьуй хIазакан.

Це бугьеса нушия
ДикибхIале хIябизе,
Алжанала барубе
Дурару абхьес хIяйзе.

Я дия цIахил инсан
Ахират хъум артуврив,
УкIулрив хIу вай аман
БебкIа гьан хIабуршулрив.