Так бува...

Лилия Аль
Десь добра кава пахне молоком,
А тут гірчить. І діалог на трійку...
Як можна розлучатись "зі смаком",
Коли тебе продали за копійку?!

Давай відверто: ти не мій формат,
Я не твоєї масті дама. Шкода...
Та так буває. Гірше устократ,
Коли ідуть усупереч природі.

У когось кров, як кров. У когось - ртуть.
Хтось бачить сни, а хтось у них літає.
Ти бачив форму. Я шукала суть.
Все просто: точок дотику немає...