На позахмарн й висот

Лилия Коломиец
На позахмарній висоті всі мрії нам здадуться крихтами.
На позахмарній висоті твоє "люблю" застигне кригою.
На позахмарній висоті зірвемось плачем ми і криками.
Проханням жити. Та не високо.
А на землі усе забудеться. І обіцянки стануть росами.
А на землі усе забудеться. І знову помилки і помисли.
На позахмарній висоті слова - комети.
А на землі ми знову мріємо
Про злети.