Музею космонавтики мiсто Житомир

Вера Гордасевич
 
  Музею здійснення надлюдських мрій!
 йдемо до тебе, гордість міста!
 ти кладезь знань наступних поколiнь
 I злетiв думки пам'ять чиста!

  Тут все про генiй поеднання
 Польоту увiснi I наяву,
 Про непростi з природою змагання
 Та перемогу так отриману нову.

  Цiкаво всiм, коли летять ракети
 У Всесвiт, несучи привiт з Землi.
 ми дізнаємось про нові Планети,
 Заслуги в тiм людини немалi.

  З наступним святом, дорогий музею!
 Серед людей знання сiй I добро!
 Вклоняемось науки Корифею,
 Вiн iй вiддав себе всього!
                2008p