Струни часу не повертаються

Елена Полищук -Зелинская
Яке  наше  життя?
Яке воно у нас ?
Що  вселилось у душі ?
Чому вогник погас?
Це -  не наші  слова.
Ми не те сказати хотіли.
Час, швидко так пролетів,
Мабуть  говорити не вміли.
 
Весь  світ,  і ми   
застрягли в багні,
Не видно: ні кінця, ні краю.
І стали душі: холодні й черстві,
Всі теплі слова  вмить зникають.

Вмирає...
Зникає ніжність ,як день,
Серце в кокон згортається.
І вже ніколи не повернути всього,
Струни часу – не повертаються.