ГIядабил Дуния

Абдула Алиев Ибрагимович
Буиликем буили
Дуния барс букIуле
Ахират хъумартува,
Халкь цаби цIакьле гъагъле.

ГIядабил дунъя бакIиб
Халкь цали ца кабуршуй,
Цара уркIи Лебара
Дунъялзакан хIулбукIуй.

Эш хугина Дуния
ПасатI бугьуле цIакьле,
Гьар куна тIараслера
Халкь цаби цIакьле цIахле.

Эш дунъялике ахъу
РяхIмула халкь кахIалъун,
Журуга дунъялзакан
Эш дия уркIи бухъун.

БакIиби цIaхил заман
Халкьис цIакьле гIядабил,
УкIулра ну вай аман
ЦабхIали халкь зягIипил.