До останньо хвилини

Татьяна Мусиенко
Побачивши,його вона тремтіла,
і згадувала,що було колись,
як багато чого сказати йому вона хотіла,
а він раптово просто зник.
*********************************
Довго вагалась підійти,
просто у вічі подивитись,
чи просто слів не могла знайти,
для того,щоб із ним заговорити.
*********************************
Коли наважилась на кроки,
побачила,що він не сам,
і перед очами всі ті роки,
та купа не здійсненних мрій.