Лелеки знову прилетiли

Нат Алия Рассветы-Закаты
Лелеки знову прилетіли,
З весняним сонячним теплом,
Навколо хати все ожило,
І в квітах гарно зацвіло!..

З пташиним поглядом небесним
Хатина стала наче рай!..
В нім ясним Світлом засіяло,
Неначе Царський Божий Храм!