Сяйво Слова

Нат Алия Рассветы-Закаты
Нема найкращого тепла,
Чим сяйво ласкового Слова..
Воно, як музика від Бога!.. -
Сіяє золотим чолом...

Від Слова радується дом,
Людські серця і вся природа!..
Життя відражиться добром,
Що повелось з святого Рода!