Для матус1

Тамара Горбаченко
Ти мене зростила,
Добро прищепила.
І співати, і трудитись -
Мудрості навчила.
                Приспів:
                По стежинці зелененькій
                Я спішу до тебе, ненько.
                Хочу люба пригорнутись
                До твого серденька, до твого серденька.

НЕспокІй розлуки,
Тривожнії муки.
Морщинки під очима,
Натруджені руки.
                Приспів.

Не сказать словами,
Ніжними піснями.
Як тебе не вистачає
Моя, рідна, МАМО.
                Приспів.