***

Тамара Горбаченко
Ти запали вогонь в душі моїй,
Щоб спопеляв обох у пристрасті кохання.
Ти зацілуй мене у запашній траві,
Під місяцем ясним й тихим хвиль зітханням.

Ти приголуб і подихом зігрій.
Прошепочи слова ласкаві та бажані.
Ти щиро покохай і станеш тільки мій:
Єдиний, рідний, ніжний і коханий.