Садки мов лебед1

Тамара Горбаченко
Закучерявилися квітом гілки яблуневі,
Садки - мов лебеді весняної пори.
Цвітіння яблунь, неначе сон рожевий -
Відсвіт ясної, ранкової зорі.

Тихесенько іду у сяйво ніжне,
Зануритись в ріку духмяних хвиль.
Чому ж весь рік садочок наш не квітне?
Не бачу вишень пелюсткову заметіль.