Чи осiнь то була?

Александр Воронцов 4
   *  *  *      
Чи осiнь то була,  а чи зима...
Снiг неквапливо падав, падав...
А в тiй оселi - холод, холод!
Але я знав:
Там серце є не крижане.
Я певен був - його зiгрiли вiршi,
I вiршi тi - мої!..               
Хто з нас щасливiший? 
06.11.2014.