вiд тебе

Твой Кай
від тебе. у мене. мурахи. підшкірно. у венах,
а в сердці - знарядами фейерверки.
я вже заплуталась у тих сценах,
де ми з тобою дві фантазерки.

де ми - два безнадійних дівчиська,
які блукають незнайомими вулицями міста!
я довірлива, мрійниця - ідеалістка,
розумієшь, що закохалася Н-Е-Н-А-В-М-И-С-Н-О?

15 березня, 2016