True view

Антон Фролов Антуан
True view.

I and my friend was walking in street.
-' It's so dirty. There are many puddles '
'Look in the sky. There is a blue suite.
And clouds so cute in cuddles. '

We often can see the same objects
And each man has an own point of view.
It's cool that we have various effects
At our way to truth we going through.

Правдивый взгляд.

Мы с другом вдоль по улице брели.
- " Как грязно. Луж вокруг полно. "
" Ты в голубую песню неба загляни .
Там тучам вечно нежиться дано . "

Мы часто смотрим на одно и то же,
Но точка зрения у всех своя.
И здорово что все мы не похожи -
Ведет единая нас к правде колея.