Вже досить

Анастасия Дзержинская
Минає майже третя ночі,
Допиваю келих вина.
Розкажи з ким були твої очі,
Чи гарніша за мене вона.
 
Щосуботи цілував плечі.
Щовівторка приводив на каву.
Ти від неї ховав мої речі
І кохав в моїм ліжку до ранку.

Я сідаю на м'яту постіль
І чекатиму до світанку.
Вже обману наслухалась вдосталь,
Розіб'ю на шмаття ту склянку.