Мир Землi!

Владимир Солошенко
Мир Землі — що палає в вогні!
Ми забули закони земні?

Так чому ж не збіднів капітал?
Зупинить треба бідності шквал!

На все відповідь буде єдина:
Змінить шлях відтепер Україна!

Треба в шведів нам досвіду брати,
Як нам бідність свою подолати.

Та вже маємо добру надію —
Ми покращим життя — це не мрія!