Я напишу

Артём Троховски
Я напишу тобі ще кілька слів,
В них розповім, як я тебе кохаю.
Що протягом усіх цих днів,
Я не живу - існую та страждаю.

І кожен день неначе кара Божа,
За що мені це, я не розумію.
Чому вона мене отак тривоже,
Чому від неї я так шаленію..?

Чому болить у грудях моє серце,
Чи є від цього ліки, хтось скажіть?
Чим заслуговую, за що мені усе це,
Допоможіть, молю, допоможіть..

На щастя ліки я знайти зумів,
Та вже життя я без страждань не уявляю.
Тому я знов пишу тобі ті кілька слів,
В них розповім, як я тебе кохаю.