Кохання щем

Владимир Солошенко
Чим тобі я завинив?
Чи я не кохаю?
Я тебе так полюбив,
А як ти — не знаю?

У садочку ми сидим,
Листячко шепоче.
Та кохання наче дим,
Розійтися хоче.

Як повіє вітер з гаю,
То розвіє тугу.
Я коханій довіряю,
Як ліпшому другу.

Видно доля нещаслива,
Що нас не єднає.
До других вона дбайлива,
А нас оминає.