Remember me

Наталья Александровна Рябова
Remember me until I live,
Remember me until I love,
Remember me until I do
All things for only you.

Remember me until I strong,
Remember me when spring is gone,
Remember me all nights all days,
Remember me in whole space.

Remember me until the sun
Is shining brightly on the sky.
Remember me until I reach,
Until I falling from the bridge.

Remember me and love again,
Remember that the love is flame,
Remember me until I live,
Remember me and do believe.