Море слiз

Владимир Солошенко
"Море" сліз не помітиш у морі,
І не буде розливу ріки.
Та не видно кінця тому горю,
Що засіло в душі на віки.

Розлюбив ти мене, як дружину,
Закрив двері, пішов назавжди.
Та залишив маленького сина.
Ти не вірив мені, як завжди.

За твій вчинок час знає оцінку,
Він лікує мене від біди.
Я відкрию в житті ще сторінку,
Та на ній не залишишся ти!