Де топол струнк

Николай Иванович Мельник
Де тополі стрункі
Край дороги  стоять
Там  дівочі дзвінкі
Голоси  полонять
……………………..
Приспів:
Зійшлись до  криниці
Дівоньки   вечірком
Гарні  як паляниці
 Грає кров з молоком
………………………….
Наші всі дівоньки
Як  тополі стрункі
Та  одіті доньки
В гарні  сукні тонкі
……………………..
Наче в казці  летить
Пух  тополі  навкруг
Обнімає в цю  мить
Там коханий мій  друг
………………………
Моя вампісня  за столом