Яскравае сонца

Махнач Сергей Юрьевсын
Якое блакiтнае неба!
Яскравае сонца якое!
Зялёным пакрылася глеба,
I я развiтаўся з тугою.

I я развiтаўся з самотай,
Раздарваю ўсмешкi прахожым.
Я гэта раблю з асалодай,
I сам станаўлюся прыгожым.

Так, я прыгажэю, квiтнею,
I хутка ружовым бутонам
Сустрэну сваю Архiдэю,
I не забаронiць нiхто нам...

05.04.2016
Astravets